/Balterio Dolce

Balterio Dolce

Deel dit artikel

Toen de Spaanse modeblogster B* a la Moda, in het echte leven gekend als Belén Canalejo, op zoek was naar een huis, wist ze dat het het begin zou zijn van een enorm renovatieproject. Belén en haar echtgenoot Nacho waren vastberaden om de woning van hun dromen te creëren: een prachtig, gezellig en functioneel huis waar ze samen met hun vier kinderen in konden wonen.

Een laminaatvloer met een realistische houtlook zou voor hen hoe dan ook een essentieel element zijn om die warme en huiselijke sfeer te realiseren. “Ik wou materialen gebruiken die mijn persoonlijke stijl weerspiegelen en die sterk en resistent genoeg zijn om het dagelijkse leven van zes mensen aan te kunnen”, legt Belén uit. “We wilden ook een zachte en lichte vloerkleur die het natuurlijk licht dat door de ramen valt, zou benadrukken. Natuurlijk licht haalt energie en vreugde in huis.”

EERBIED VOOR HET VERLEDEN VAN DE WONING
Belén en Nacho vonden een oud huis dat perfect was voor wat ze in gedachten hadden. “We wilden de essentie van het huis behouden en een levendige, vrolijke decoratieve stijl toevoegen. Er waren enkele prachtige originele elementen die we niet kwijt wilden. De voordeur en de vloer in de hal zijn bijvoorbeeld allemaal origineel. De rest van het huis onderging een complete make-over.”

2018-11-26T10:50:10+00:00Balterio Dolce|